Първоначално публикувано от spe4elist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Антената
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщениеОригиналния е ALPIN, моя плеър също е ALPIN. Може ли да има нещо общо?
А Синята точка (Блаупункт), дето си я сложих, със същата антена, бачка пирфетно...
Comment
-
Първоначално публикувано от ksf Покажи съобщениеКаква е, обикновенна антена или нещо специално?Last edited by Degree; d.m.y г., 22:27.sigpicAlfa Romeo 156 1.8TS ГИ '98
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеМоят оригинален е Сименс, имам книжка и сертификат, получих си ги с колата.
А Синята точка (Блаупункт), дето си я сложих, със същата антена, бачка пирфетно...
ksf, провери си първо радиото, като му забучиш една антена и след това антенния усилвател, че имам чувство, че там ти е проблема. На фабричната антена няма какво да и стане и единствено може да се прецакат (окислят) ел.връзките, което се оправя лесно.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:12.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеКолега, това което си дал на снимката е точно Alpin-а (поне така го дават в документацията, че и аз съм със същия). Siemens-а изглежда по по-различен начин.
ksf, провери си първо радиото, като му забучиш една антена и след това антенния усилвател, че имам чувство, че там ти е проблема. На фабричната антена няма какво да и стане и единствено може да се прецакат (окислят) ел.връзките, което се оправя лесно.Last edited by spe4elist; d.m.y г., 12:13.
Comment
-
Ако имаш предвид тази дето стърчи на покрива отзад, при някои екземпляри, тя е за телефона. Ама тя трябва да е опционална само за моделите, които са с радиофона (радио с вграден GSM) на Blaupunkt. При мен няма такава. Принципно на джама отзад са две антените - едната е за AM, другата е за FM. Мисля че в eLearn-а са дадени, ама не съм 100 сигурен.Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 22:01.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеТочно това ме интересува и мен имам същата антенка на таванаPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от 50 cent Покажи съобщениекабелите които са при касетофона, освен антената за радиото има ли друг кабел който да не е вързан никъде'?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеМисля че има. ЗащоPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеДобре де колеги, ами таа антенка на тавана за какво е? Да не е за централното заключване???
П.С. Абе, къв радиотелефон? Нашите коли да не са антични. Вече беше измислен гсм стандарта, когато са ги праили.
Comment
Comment